OM LENNART

Lennart Carlsson anlitas ofta som utbildare och coach inom både företagsvärlden och  idrotten. Han utbildar ofta under rubriker som  ”Det coachande ledarskapet”,”Framgångsrik Förändringshantering” , ”Motivation Effektivitet och Arbetsglädje”.

Lennart är bland annat Mental tränare utbildad vid Skandinaviska Ledarhögskolan och Lars-Erik Uneståhl. Utbildad vid Skandinaviska Gestaltakademien till

organisationskonsult. Utöver  det har gått många internationella utbildningar i coaching och är INLPTA certifierad NLP-tränare!

Som utbildare är han mycket uppskattad för sin raka, enkla och effektiva stil, som han kombinerar med hjärta och värme. Som coach hjälper Lennart andra att växa genom ökad medvetenhet och genom att tillvarata deras egen inneboende kapacitet.

Lennart är medskapare av NÖHRA som kanske är världens mest använda modell för coachande ledarskap!

Idag ägnar han större delen av sin tid till att hjälpa chefer och medarbetare att få önskad förändring och resultat i form av utbildningar, föreläsningar och individuell coaching!

Detta tror Lennart!

Människor lever enligt sina övertygelser eller valda sanningar. Oavsett om man tror att man inte kan, eller om man tror att man kan, så får man rätt. Han är övertygad om att alla människor, inom sig, har de resurser de behöver för att utvecklas. Han tror också att människor med stark självkänsla och en mening och riktning i livet – i stort och smått – mår och fungerar bättre, både på jobbet och i livet i stort. Lennart utgår ifrån att valda sanningar kan förändras genom upplevelser och lärande. Han ställer ofta frågor som:

Hur skulle du vilja se på dig själv?  Vart är du på väg? Vad vill du att andra ska säga om dig?  Vilka styrkor skulle du vilja utveckla? o.s.v

När det gäller organisationer kan frågorna vara:

Vad är ert uppdrag? Vilket varumärke/rykte vill ni bygga? Vad  är er värdegrund?  Vilket vardagligt beteende behöver ni då ha? Vilka är era ledstjärnor? o.s.v